Станка Златева e победителят във VIP Brother 2013

Мариян Кюрпанов и Ваня Червенкова са нейните подгласници
Обновена: 18 ное 2013 14:07 | 17 ное 2013 10:09, Елка Василева
94
Станка Златева e победителят във VIP Brother 2013
Снимка: VIP Brother

Станка Златева бе избрана от зрителите на Нова ТВ за „Любимата звезда на България“ и победител във VIP Brother.

„За мен беше чест, че се запознах с хора с толкова големи сърца!“, бяха първите думи на победителя във VIP Brother 2013 Станка Златева.

Станка Златева изпълни парче с Любо Киров, с което спечели не само овациите на публиката, но и адмирациите на участниците, напуснали Къщата през последните седмици. „Когато човек обича всички, както Станка, той може да направи всичко!“, сподели Любо възхищението си от шампионката.

На втора и трета позиция във VIP Brother 2013 се класираха моделът Мариан Кюрпанов и бизнес дамата Ваня Червенкова. Лияна напусна първа Къщата по време на шоуто и като пети финалист бе изпратена на ръце от Мариан. Веднага след нея риалитито приключи и за Пламен Медаров, който бе силно изненадан от четвъртото си място.

Любимата звезда на България - Станка Златева и останалите съквартиранти се събраха за последен път на сцената на VIP Brother 2013, за да ознаменуват бляскавия финал на „Сезонът на тайните“.

Къщата на Big Brother остана празна, но само за два дни. В понеделник, 18-ти ноември зрителите на Нова ТВ ще видят как тя отново ще отвори вратите си, този път за новите съквартиранти на  Big Brother All Stars 2013.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
5
 
14
 
! Отговори
Крушаре преди 10 години
Крушаре>ALL
36
22
 
15
 
! Отговори
gost преди 10 години
Абе пламен 4ак накрая зе да играе нормално и то последния ден дотогава се се праве6е клоун накрая се показа като истински пи4 макар 4е пак браво на станка тя игра през цялото това време перфектно своята роля ивав вси4ки мисии бе6е лидер
35
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само киборгите не са истински хора, какво значи истински човек? Пламен и Мариан също виждаме сега, а меценатката се бори така върло с тях, особено с единия.
34
51
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станка го заслужава ;защото беше най истинския човек и най един от обикновените хора ;писна ни от едни и същи физиономии да гледаме на екрана(-)сега пак от понеделник омръзващи физиономии ;на хората им писа;едно и също разберете ;;;;;;
33
13
 
20
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
Кои от тия там бяха vip.Няма нито един световно известен.
32
4
 
65
 
! Отговори
питам преди 10 години
КАКВО СТАНА С ВАНЯ?????? НАЛИ ЩЕШЕ ДА СЕ ПОДЛОЖИ НА ПОЛИГРАФ ????????? Това Нова тв. е най-корумпираната и манипулативна телевизия. На времето спрях да гледам БТВ,а на тия им гледам само сеира,колко нагло лъжат
31
38
 
59
 
! Отговори
иво преди 10 години
Прославила България ли? Няма и 10 чужденеца дето знаят България заради Станка. България е популярна заради Стоичков, Бербатов и Стилян Петров.
30
52
 
44
 
! Отговори
hahah преди 10 години
Тая "селяндурка" е постигнала за 30 години толкова, колкото вие няма да постигнете за 30 живота :D
29
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За съжаление малко хора разбират, че тия реаита имат две важни задачи . .1. да донесат големи печалби на някои хора2. да бълват спам в ефира блокирайки съзнанието на хората за истински важните нещаПриятно гледане
28
54
 
33
 
! Отговори
иванка преди 10 години
БРАВО на СТАНКА с чест и гордост пак се доказа,бъди винаги горда, честна, и смела рядко са такива момичета като станка, с голямо сърце!
27
11
 
63
 
! Отговори
ИВАН-СОФИЯ преди 10 години
ПОРЕДНИЯТ НАГЛАСЕН ВИП БРАДЪР!
26
52
 
29
 
! Отговори
критичната преди 10 години
Спечели НАЙ-ГОЛЯМАТА! А на злобните неблагодарници изобщо няма да си губя времето да обяснявам защо това е Станка. Не си заслужава просто. Ще си тънете в мизерия и невежество за вечни времена. Жалкото е само, че повличате със себе си и малкото останали свестни хора в тая страна...
25
18
 
19
 
! Отговори
IDIOT преди 10 години
До imageспорт заедно с щангите са ни най-успешните в цялата история бе
24
53
 
33
 
! Отговори
Малоумници преди 10 години
Може ли да сет такива комплексари бе? Била злобна, била ***?!? А вие кви сте бе калмуци? Миете чинии в Англия по за 20 долара и знаете химна ли? Пеете ли го? Вас някой знае ли ви по света, прославили ли сте България? Вие дето за 20 долара не БЪЛГАРИЯ, ами и майките и бащите си ще продадете, осъзнавате ли че тази жена е отказала ЕДИН МИЛИОН, заради БЪЛГАРИЯ????
23
9
 
8
 
! Отговори
С преди 10 години
До imageТИ СИ *** И ЗЛОБАР А МОЖЕ БИ ЗАВИСТ
22
44
 
25
 
! Отговори
=== преди 10 години
Не съм гледала това "Вип" предаване, но и единствената ВИП там беше Станка! Единствената, която е прославила България в това, което умее най- добре! Затова и Заслужава титлата! Другите "Вип" са измислени и непознати нам до скоро и вече известни с *** си! Има една сентенция, която много харесвам на Толстой: "Човек представлява математическа дроб- числителя е самата личност, а знаменателя- това, което сам мисли за себе си- колкото е по- голям знаменателя, толкова по- малка дробта!"
21
10
 
19
 
! Отговори
lele преди 10 години
има ли *** въобще, които го гледат това предаване?
20
10
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станке, чудесно пееш химна...Горда Стара планина...на на на на на на на....
19
5
 
25
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Аз между...впрочем,снощи си бях пуснал в нета,ранните концерти на Дийп Пърпъл.Телевизорът работеше но без...звук.От време на време гледах с едно...око Ники Пънчефф как се...пъне и не слушах нищо до самият...финал.Беше ми...много забавно.
18
7
 
48
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Всичко в този...брадър беше режисирано и нагласено.Не се заблуждавайте,че зрителите с техният...сиромашки вот,са подредили...класирането.Добре че не...направиха Ваня победител;все едно Пеевски да оглави ДАНС.Колкото до Станка,ако догодина вземе златен медал на олимпиадата,тогава ще я...призная за победител,в това...смешно шоу.